O nama

Span grupa

Mi smo vodeća hrvatska tvrtka u području dizajna, razvoja i održavanja informacijskih sustava koji primjenjuju napredna tehnološka rješenja globalnih IT lidera, prvenstveno Microsofta. Proaktivnom suradnjom i komunikacijom s našim klijentima gradimo pouzdane, skalabilne i sigurne informacijske sustave, uglavnom na cloud tehnologijama.

Kao najdugovječniji Microsoft Certified Solution Provider u Hrvatskoj, ponosno ističemo trenutni status Microsoft Gold Certified Partner s 16 Gold i 2 Silver kompetencije.

Zahvaljujući stalnom rastu u svim glavnim područjima poslovanja, posebice tijekom prošle godine u kojoj smo ostvarili povećanje poslovanja temeljenog na oblaku, popraćen sve većim brojem aktivnih i planiranih projekata, pojavila se neprestana potreba za novim zaposlenicima u našim uredima širom svijeta. Naš tim trenutno broji više od 550 članova, od kojih 290 ima jedan ili više stručnih certifikata. Imamo više od 1500 kupaca u više od 100 zemalja na 6 kontinenata, a više od 70 % projekata iz našeg portfelja usmjereno je na segment poslovnih korisnika.

UPRAVLJANJE KVALITETOM

Pri razvoju novih softverskih rješenja primjenjujemo isključivo model „najbolje prakse“, pomažući našim kupcima da poboljšaju i usavrše svoje poslovanje. Uspješnost naših rješenja dokazana je mnogobrojnim zadovoljnim korisnicima i završenim projektima u Hrvatskoj i brojnim državama istočne i zapadne Europe, Azije i Sjedinjenim Američkim Državama. Kvaliteta i sigurnost našeg poslovanja dodatno je zajamčena certifikacijom prema sljedećim ISO normama: ISO 9001, ISO/IEC 20000 i ISO/IEC 27001.

SOFTVER KAO USLUGA

Očekujte više: Span uvijek ide dalje. Neprestano se razvijamo, obogaćujemo svoj portfelj i podržavamo razvoj svojih kupaca. Kao partner, u potpunosti smo prigrlili Microsoft Cloud jer jednostavno ne vidimo alternative. Stoga su svi naši softverski proizvodi, uključujući Span Personal Data Protector, izgrađeni na Azure rješenjima softvera kao usluge koja se mogu prilagoditi i skalirati prema kupcima bilo koje veličine.